Biztonságtechnika

Vállaljuk a legmodernebb biztonságtechnikai rendszerek kiépítését a tervezéstől a kivitelezésig, maximálisan igazodva a megrendelői igényekhez. Kínálatunk részét képezik zárt láncú kamerarendszerek, felület- és térvédelmi eszközök, vagyonvédelmi rendszerek, beléptető rendszerek és műholdas nyomkövetést és szállítmányvédelmet biztosító berendezések is.

Információszerző tevékenységünk mellett megvédjük megbízóink vagyoni értékkel bíró adatait. Ennek során segítünk kialakítani az adat- és információvédelemre kijelölt tárgyaló- és irodahelyiségeket, továbbá bizalmas témájú megbeszélések gyakori helyszínéül szolgáló helyiségek komplex információvédelmi átvizsgálását, technikai mentesítését is vállaljuk.

Számos konkurensünkkel ellentétben mi nem biztonságtechnikai berendezések viszonteladói vagyunk – inkább komplex megoldásokat keresünk partnereink problémáira, és a megoldásokhoz szükséges biztonságtechnikai berendezések behozatalát, üzembe helyezését és karbantartását is vállaljuk.

Elektronikus dokumentum feldolgozás

Egyre több cég/intézmény dönt arról, hogy nehezen kezelhető, tárolási problémákat is jelentő papír dokumentumait digitalizálja. Tekintettel arra, hogy sok esetben több évtized alatt képződött mennyiség feldolgozását kell elvégezni, ezt saját eszközeikkel és munkatársaikkal nem tudják megfelelően végrehajtani.

Társaságunk a fenti piaci helyzetet felismerve, korszerű eszközök, technológiák alkalmazásával, valamint a tevékenységhez szükséges munkaerővel kínálja szolgáltatását, amely nem önmagában a papír dokumentumok szkennelését és ezáltal elektronikus fájlokra történő konverzióját jelenti, hanem az állomány komplex, strukturált digitális feldolgozását.

Vállalunk normál méretű irodai dokumentumok feldolgozásától, az A0, vagy azt meghaladó terjedelmű műszaki tervek, illetve a speciális hatósági iratok szkenneléséig minden digitalizációs megrendelést az ügyfél igényei szerint. A dokumentumfeldolgozást elektronikus hitelesítéssel is ki tudjuk egészíteni. A digitalizáció minden fázisát szigorúan ellenőrizzük, sőt a szükséges javításokat is elvégezzük, emellett segítünk kialakítani a folyamatos feldolgozást biztosító workflow rendszert is.