Őrzés-védelem

Szakképzett, stabil állományunkkal élőerős vagyonvédelmi szolgáltatást biztosítunk. Munkatársaink szakképzettsége és folyamatos továbbképzése garantálja a magabiztos, de udvarias fellépést, a precíz és ellenőrzött feladat-végrehajtást, továbbá azt, hogy csapatunk idomuljon a megrendelő üzleti folyamataihoz, és maximálisan támogassa azokat.

Az irodák, üzletek, bankfiókok, telephelyek objektumvédelme mellett vállalunk rendezvénybiztosítást, csakúgy, mint diszkrét vagy demonstratív személyvédelmet és biztonsági sofőrszolgáltatást. Emellett természetesen van mobil vagyonőri, készenléti és kivonuló szolgálatunk is. Sok konkurensünkkel ellentétben mi nem csak őrző-védő személyzetet biztosítunk ránk bízhatja létesítménye vagy rendezvénye teljes körű védelmének biztosítását a tervezéstől a lebonyolításig.

Áruházi detektívszolgálat, tesztvásárlás

Az áruházi detektívtevékenység szintén portfóliónk része.  Az áruházi detektívszolgáltatás célja az árukészlet és egyéb vagyonelemek elleni jogsértő cselekmények elhárítása, a jogtalan eltulajdonítások, illetve az arra tett kísérletek szakszerű felderítése és megelőzése. Mindehhez tapasztalt, civil ruhás áruházi detektíveket, magánnyomozókat és revizori-készletellenőrzési feladatokat ellátó munkatársakat alkalmazunk. A szolgáltatás része többek között az élőerős őrzés-védelmi feladatokat ellátók tevékenységének szakmai felügyelete és biztonsági ellenőrzése, a készletellenőrzés, a nyitás- és zárásellenőrzés, a biztonsági rendszerek teljes körű felülvizsgálata, tesztelése akár az adott egység nyitvatartási idején túl is. Emellett vállaljuk a kereskedelmi egység valamennyi alkalmazottjának átfogó biztonsági ellenőrzését is.

Elsősorban áruházaknak, kereskedelmi egységeknek kínáljuk tesztvásárlási szolgáltatásainkat. A tesztvásárlás segítségével objektíven lehet mérni az ügyfélkiszolgálás és egyéb szolgáltatások minőségét. Komoly tapasztalattal rendelkező próbavásárlói csoportunk minden megbízó számára egyedi mérési módszert dolgoz ki, hogy a lehető legpontosabb képet kapjuk a szolgáltatások minőségéről.

Cégünk munkatársai a próbavásárlások során kapott eredmények összegzésén túlmenően segítenek olyan stratégiák kialakításában, amelyeknek köszönhetően megszűnnek a hanyagságból vagy szándékosságból adódó károk, megbízóink professzionálisabbá tudják tenni szolgáltatásaikat, ezáltal fokozni tudják a vevőelégedettség szintjét.

Ingatlanüzemeltetés

Szakértőgárdánk évek óta végzi ingatlanüzemeltetési tevékenységét, amely irodaházakra, ipari ingatlanegységekre, üzlethelyiségekre, lakóparkokra és szállodákra egyaránt kiterjed. Cégünk ellátja az ingatlanok teljes körű ügyintézését, műszaki felügyeletét, karbantartását. Külső szakértőinkkel közösen, akár már az ingatlanok átvételét megelőző átvilágításban is aktívan közreműködünk. Szakértői csapatunk bármely felmerülő jogi, műszaki és pénzügyi feladatot meg tud oldani.

Cégünk elvégzi a bérlőkkel történő szerződéskötéseket, módosításokat, ha indokoltnak látjuk, költségcsökkentő lépésekre is javaslatokat teszünk. A bérlők által felmerülő technikai, műszaki igényeket a lehető legrövidebb és legköltségtakarékosabb úton elégítjük ki. Emellett jól kiépült banki kapcsolatrendszerünkön keresztül biztosítjuk külföldi partnereink pénzügyi képviseletét. Nagy hangsúlyt fektetünk a befektetők tulajdonának üzemeltetésével kapcsolatos folyamatos tájékoztatására. A hatékony együttműködés érdekében partnerünk anyanyelvén részletes havi beszámolót küldünk a lezárt hónap kiadásairól és bevételeiről.

Az ingatlanüzemeltetés összes felmerülő problémájára megoldást kínálunk a társasházi közös képviselet ellátásától a hivatalos ügyintézésen, a könyvelésen és a gondnoksági, karbantartási vagy akár kertészeti munkákon át egészen az érintésvédelmi, tűzvédelmi és villámvédelmi felülvizsgálatok megszervezéséig.