Követeléskezelés, követelésérvényesítési tanácsadás

Cégünk vállalja nehezen behajtható kinnlevőségek, elismert és késedelmes követelések szakszerű és hatékony rendezését. Szolgáltatásunk abban különbözik a többi követeléskezelő cég működésétől, hogy a telefonos felkereséseken kívül munkatársaink személyesen is felkutatják az adósokat, így akár egyedi ajánlatok segítségével tudjuk érvényesíteni megbízóink érdekeit. Ezt a szolgáltatást akár több ezer adós esetén is eredményesen tudjuk elvégezni.

2009 óta foglalkozunk követelések kezelésével, és már a kezdetekben is a személyes felkeresésekben és az egyedi megállapodásokban hittünk.
A Safety Workout munkatársai átesnek a humán vetting ellenőrzésen, és alapos kiválasztás és különböző képzések után kerülhetnek be cégünkhöz.
Tevékenységünk során – a megbízók igényeinek megfelelően – felkutatjuk az adóst, felkeressük, megállapodást kötünk vele, akár fel is kutatjuk a vagyonát. Amennyiben a megállapodást nem sikerül az adóssal megkötni, segítjük az esetleges jogi eljárásokat.
A jogi eljárások lefolytatásában együttműködünk a Tesenyi & Partners Ügyvédi Társulással, amely évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a követelésérvényesítés jogi eszközeivel és azok alkalmazásával kapcsolatban.